DET BÖRJADE SÅ OSKYLDIGT MED DISKBÄNKEN – Teater

Det började så oskyldigt med diskbänken är en vardags-filosofisk collageföreställning med texter av huvudsakligen Solja Krapu och låtar av Kristina Kjellsson m. fl.”  i regi av Josefin Bortas Andersson.
Premiär oktober 2021 med efterföljande turne landet runt våren 2022 samt lunchteater v 11 2022 på Göteborgs Stadsteater

ÅTRÅNS FÄRG ÄR BLIND – Kortfilm

Under 2022 har kortfilmen Åtråns färg är blond av filmaren Laura Marken premiär. I detta tragikomiska drama spelar Anette i huvudrollen som Gun.

DAGAR I WARSZAWA – Teater

Kommande premiär på ”Dagar i Warszawa” i maj 2022 med Anette i huvudrollen som Sofia i regi av Vera Berzak på Teater Cinnober.

IMAGO – Kortfilm

Anette är aktuell i rollen som Emilia/Hermia vilken kommer att ha premiär under 2021. För manus & regi står Catherine Åsberg Fleury.

ALLA VINDAR ÄR STILLA – Teater

I rollen som Anna Margolin i Vera Berzaks teaterproduktion ”Alla vindar är stilla” väntas ha premiär 5 september 2021 på Cinnober Teater i Göteborg med efterföljande turné med början på Aliasteatern i  Stockholm 1 – 3 oktober.

LANTISAR – Biopremiär

Anette är aktuell  i prisbelönade långfilmen (dramakomedi) ”Lantisar” som reklambyråchefen Pia. Biopremiär i november 2019 med forts 2020.

KÄRLEKEN, DÖDEN & VI

Spelar i teaterföreställningen ”Kärleken, döden & vi” på Adas musikaliska teater. September – november 2019 i Göteborg och 2020 på turné samt hemmaspelningar.
En hoppfull föreställning om psykisk ohälsa och livets förunderliga kraft.

KÄRLEK OCH VILJA – långfilm

Aktuell i Marcus Carlssons långfilm ”Kärlek och vilja” med premiär hösten 2018.

VARNING FÖR HUNDEN – Teater Aftonstjärnan

Efter premiären våren 2018 på Teater Aftonstjärnan och riksturné under hösten  kommer vi att gästspela på Teater Uno i Gbg 23e & 24 januari 2019.

Rosa lever ensam med sin hund Olav Gerthel. De står inför ett uppbrott.
Hon, Rosa till ett hem för äldre obemedlade och han, Olav Gerthel, till Hundar utan hem. Dialogen är rapp, poetisk och drastiskt humoristisk. Om drömmar är tillräckligt starka kan de bli verklighet… åtminstone för en stund… eller så pass länge att man uthärdar till nästa dag. Och nästa.

Två skådespelare och en musiker i en poetiska pärla om existentiell vilsenhet och ensamhet där vad som helst kan hända!

Av Bengt Järnblad i regi av Karl Ekdahl, musikkomposition Jonas Franke-Blom
MED ANETTE SEVREUS, LINDA HELLSTRÖM, & JONAS FRANKE-BLOM

ALICE eller konsten att flytta en mamma

Efter premiären på Gbg:s Stadsteater 2015 med akt 1 har vi förutom Teater Aftonstjärnan spelat föreställningen på riksturné landet runt till och från i sju hela säsonger.

Nu, hösten 2018, avslutar vi på Gbg:s Stadsteaters lunchteater båda akterna för fulla hus. Dramat behandlar tre generationer kvinnor som alla var och en på sitt sätt kämpar för att få ihop vardagen, och om tiden i livet när vi inte längre får bestämma över oss själva.

MED ANETTE SEVREUS, LINDA HELLSTRÖM & ALEXANDRA FRICK